5-vaiheinen palvelumme takaa korkealaatuiset tulokset

1

Kohteen ilmainen tarkastus asiakkaan kanssa ja hintatarjouksen tekeminen

2

Valmistelut ja yksityiskohtien peittäminen

3

pesuaineen levittäminen

4

Julkisivun perusteellinen puhdistus teollisella painepesurilla

5

Julkisivun käsittely suoja-aineella

Julkisivujen pesu

Rapattu julkisivu alkaa menettää ulkonäköään muutaman vuoden kuluttua. Julkisivulle kerääntyy pölyä, erilaisia ​​mikro-organismeja alkaa kasvaa, mikä antaa vaikutelman, että kyseessä on vanha ja kulunut rakennus. Levän ja sammalen juuret rikkovat julkisivua jäätymisen ja sulatuksen aikana, mikä vaatii korjaustyötä. Julkisivu on puhdistettava ajoittain mikro-organismien aiheuttamien vaurioiden estämiseksi. Pesemme julkisivun ammattipuhdistusaineilla pintaa vahingoittamatta. Oikeilla menetelmällä saavutamme pitkäkestoisen tuloksen.

Puhdistamme kaikenlaiset julkisivut.

Pyydä tarjous

Julkisivukäsittely suojaaineella

Mikro-organismien aiheuttamien julkisivuvaurioiden estämiseksi pesemme julkisivun ammattipuhdistusaineilla ja käsittelemme julkisivun impregnoitilla – vettä, kosteutta ja pölyä hylkivällä aineella, joka tunkeutuu tehokkaasti käsiteltävään pintaan ja estää sammaljuurien muodostumisen ja kestää vuosia. Suojaaine antaa pintojen hengittää ja on hajuton ja näkymätön. Suojaaine on UV- ja pakkasenkestävä.

Hoito toistetaan keskimäärin 8-10 vuoden välein. Työ sisältää julkisivun siivouksen, loppusiivouksen ympäri taloa.

Suojaaine on ympäristöystävällinen säilöntäaine.

Pyydä tarjous

Asiakkaamme kertovat

Työ tehtiin erittäin ammattimaisesti. Palvelu oli ystävällistä ja asiallista. On niin vähän yrityksiä, jotka tarjoavat laadukasta palvelua edulliseen hintaan. Suosittelen varauksetta muillekin!
Mikko Ylisaari Hyvinkää
Yhteistyö sujui erittäin hyvin. Kanssakäyminen oli miellyttävää, sovittuja aikoja noudatettiin, jälki oli laadukasta ja hinta edullinen.
Tuomas Halonen Espoo
Tilasin 230 neliömetrin katon puhdistuksen ja pojat tekivät todella hyvää työtä. Kaikesta jäi ammattimainen vaikutelma ja sammal hävisi katosta kokonaan!
Satu Metsamäki Kauniainen
Pyydä tarjous