Kuusivaiheinen palvelumme takaa laadukkaan tuloksen:

1

Kohteen tarkastus asiakkaan kanssa ja hintatarjouksen tekeminen

2

Katon puhdistus painepesurilla. Sadevesikourujen puhdistus, seinien ja ikkunoiden huuhtelu

3

Katon pesu peltipesu aineella.

4

Katon maalaus pohjamaalilla 1 kertaa, koko katto

5

Katon maalaus pintamaalilla, 2 kertaa

6

Loppusiivous ja tarkastus

Peltikattojen pesu ja maalaus

Uudet sinkityt pinnat

Sinkityn teräspellin on oltava alttiina säärasituksille vähintään vuoden. Sen jälkeen pinta pestään puhtaaksi sinkkisuoloista ja epäpuhtauksista Peltipesuaineella ja korkeapainepesurilla. Kun katto on kuivunut pesun jälkeen, pohjamaalaamme sen ruosteenestopohjamaalilla. Ennen pintamaalausta pohjamaalin tulee olla täysin kuiva (seuraava käsittely 24 h). Suoritamme pintamaalauksen peltikattomaalilla kahteen kertaan. Toinen maalauskerta tehdään, kun edellinen on täysin kuiva (seuraava käsittely 24 h). Pintamaalaus tehdään käyttäen tehokasta korkeapaineruiskua.

Aiemmin maalatut katot

Aiemmin alkydi- tai akrylaattimaaleilla maalatut pinnat pestään puhtaaksi peltipesuaineella ja korkeapainepesurilla. Sen jälkeen poistamme irtoavan maalin ja mahdollisen ruosteen kaapien ja teräsharjaten. Pohjamaalaamme irtoavasta maalista ja ruosteesta puhdistetut pinnat ruosteenestopohjamaalilla. Ennen pintamaalausta pohjamaalin tulee olla täysin kuiva (seuraava käsittely 24 h). Suoritamme pintamaalauksen peltikattomaalilla kahteen kertaan. Toinen maalauskerta, kun edellinen on täysin kuiva (seuraava käsittely 24 h). Pintamaalaus tehdään käyttäen tehokasta korkea-paineruiskua. Annamme kaikille tekemillemme maalaustöille 5 vuoden takuun.

Pyydä tarjous

Asiakkaamme kertovat

Työ tehtiin erittäin ammattimaisesti. Palvelu oli ystävällistä ja asiallista. On niin vähän yrityksiä, jotka tarjoavat laadukasta palvelua edulliseen hintaan. Suosittelen varauksetta muillekin!
Mikko Ylisaari Hyvinkää
Yhteistyö sujui erittäin hyvin. Kanssakäyminen oli miellyttävää, sovittuja aikoja noudatettiin, jälki oli laadukasta ja hinta edullinen.
Tuomas Halonen Espoo
Tilasin 230 neliömetrin katon puhdistuksen ja pojat tekivät todella hyvää työtä. Kaikesta jäi ammattimainen vaikutelma ja sammal hävisi katosta kokonaan!
Satu Metsamäki Kauniainen
Pyydä tarjous